•  

Dagboek Yvonne en Roland en Stanley
17-24 augustus

 
Via internet heb ik de site van DWT gevonden en heb ik besloten met mijn zoon Roland (15) en mijn Westhighlandterrier Stanley (1) naar Oostenrijk te gaan.

Zaterdag zijn we aangekomen, en hebben we kennis
gemaakt met Bianca en haar honden Bodhi en Utah. We werden naar een geweldig appartement gebracht. Een uurtje later
arriveerden ook het andere gezin met 3 honden.

 
 
Zondag is het tijd om de omgeving te gaan bekijken. We zijn naar Saalfelden geweest zodat
Ro daar kon zomerrodelen. Stanley en ik bleven beneden waar hij lekker met andere honden aan het spelen was.

Maandag kennis gemaakt met Fritz de vriend van Bianca
 
 
Met de hele groep zijn we naar boven gegaan met de gondel op de berg van Zell am See. Vandaar uit hebben we een prachtige wandeling naar beneden gemaakt. ‚S avonds met z’n allen wezen boogschieten en daarna heerlijk gebarbecued. Het eten was heerlijk en we hebben veel koekjes voor de honden gewonnen met boogschieten.


Bianca past op Stanley en Roland en ik gaan raften. Met leuke begeleiders eerst een stukje rijden en dan omkleden om te raften.

Echt een aanrader en heel erg gaaf. We hebben een wandeling gemaakt waarvan er talloze zijn in de omgeving allemaal even mooi. ‚s avonds met de hele groep naar een berghut gegaan waar we heerlijk hebben gegeten met snapps toe.

 
 
Met de hele groep de bus in om naar de Gross Glockner te gaan. Boven bij de GG hebben we samen met Utah en Stanley een wandeling naar de gletsjer gemaakt. Natuurlijk mooie foto's genomen.

Samen met Bianca en Karlien op het eeuwige ijs boven een gletsjer spleet gehangen. Op de terug weg hebben we gepicknickt en kregen de honden ook wat lekkers.

 
 
Weer een geweldige dag.
Vandaag gaat Roland paragliden van de berg de Schmitten hohe in Zell am See. Hij gaat samen met zijn begeleider omhoog met de kabelbaan en even later komen ze naar beneden. Wat een avontuur.
Bianca, Stanley en ik staan te wachten tot ze landen, gaaf !!!!!!!!
 
‚S middags zijn we nog een keer naar de rodelbaan geweest.
Dit keer ben ik met Stanley in de stoeltjes lift naar boven gegaan (gelukkig is hij klein). Boven heb ik een mooie wandeling gemaakt en Stanley en ik zijn weer met de lift naar beneden gegaan en Roland is met de rodelbaan gegaan.
Het was een fantastische vakantie en we hebben heel erg genoten.
Een heerlijke vakantie met hond.
„ Yvonne komt deze winter al weer terug om onze winter activiteiten
uit te proberen Wij zullen haar vragen een vervolg op deze
vakantie te schrijven.“
 
Terug naar boven