•  

Ervaringen Oostenrijk 2011

 
The Lodge/Grossglockner XL 3 t/m 17 september 2011
 
Ervaringen Oostenrijk 2011
 
Al weer voor de zesde keer bij Dog Walk Trail, dat zal wel gaan vervelen zeker?........
Nou, nee hoor! Zowel wij (Eric en Suzanne) als de honden (Sjefke, Nozem en Tapas, onze 3 Laekense Herders) zijn nog láng niet uigekeken op Oostenrijk, Dog Walk Trail en de omgeving van Piesendorf! Waar we de eerste 5 keer naar volle tevredenheid verbleven in het appartement Bodhi, hadden we dit jaar voor het eerst de beschikking over 1 van de 2 Dog Log Homes in Lengdorf, en wel The Lodge. Wat een prachtig huis, groot en voorzien van alle benodigde luxe (en meer!), de honden én wij voelden ons hier direct al thuis! Bianca en Francois, complimenten voor deze nieuwe accommodatie!

Al gauw moest ik samen met Tapas (onze jongste Laekense Herder) afscheid nemen van The Lodge en van Eric, Sjefke en Nozem. Tapas en ik namen deel aan de Grossglockner XL week en dat betekende een week van "huis" en met een groep van 8 personen en in dit geval 10 honden heel veel wandelingen maken en iedere nacht logeren in een andere hut of pension. Bepakt en bezakt (letterlijk dan, ik had een flink gevulde rugzak bij me) vertrokken we richting het Grossglockner gebied.
 
Ervaringen Oostenrijk 2011
 
De XL-week was weer een onvergetelijke ervaring! We hebben prachtige wandelingen gemaakt, véél geklommen en afgedaald, nog meer mooie uitzichten kunnen genieten en het met de groep heel erg gezellig gehad, niet in de laatste plaats door de aanwezigheid van Bianca, Francois en/of Gerdi. Gelukkig zijn er door alle deelnemers en onze trouwe gidsen heel veel foto's gemaakt, zodat we met zijn allen nog heerlijk hebben kunnen nagenieten van deze waanzinnig gave week!

De tweede week ging de versnelling een tandje lager, en hebben Tapas en ik lekker kunnen uitrusten van alle inspanningen van de eerste week. Samen met Eric heb ik met of zonder 1 of meer honden nog het een en ander van de omgeving gezien, hebben we door het lekkere weer kunnen genieten van de terrasjes van Mittersill, Kaprun en Zell am See, en hebben we een heerlijk verblijf gehad in The Lodge. De laatste avond hebben we daar in het weiland boven het huis zelfs een hert van zeer nabij kunnen spotten! Ook hebben we nog een aantal activiteiten gedaan, we hebben daarbij prachtige klamms bezocht, en ik ben met Tapas nog over een hele mooie en spectaculaire kam gelopen.
 
Ervaringen Oostenrijk 2011
 
Na 2 weken was het helaas weer tijd voor het afscheid van The Lodge en Bianca, Francois, Nuka en Levi. Maar niet zonder de toezegging dat we volgend jaar zeker weer van de partij zullen zijn! Want vakantie bij Dog Walk Trail, wij zijn het nog láng niet zat!

Suzanne de Lange.
Terug naar boven