•  

Hallo meine Freunden, ich bin wieder in Belgien!

 
16-08-2007 Leve de vakantie!

Hallo meine Freunden, ich bin wieder in Belgien!
Het was superleuk in Oostenrijk. Alleen duurde het erg lang voor we er waren, de hele dag in de auto, dat ben ik niet gewoon! Maar het was de moeite! We logeerden in een leuk appartement met een balkon met zicht op de bergen! En de buren hadden ook 2 honden, 2 leuke flatcoat retrievers. We konden elkaar goeiedag zeggen door de afsluiting.

Op zondag zijn we met de andere honden gaan zwemmen en gaan wandelen. Het was van dat groenblauw water en ijskoud! Ik ben er met m'n pootjes in geweest, niet dat ik niet durfde maar het was me net iets te koud!
Maandag met de wagen naar de Grosglockner, naar het schijnt de hoogste berg van Oostenrijk. Ik werd wel een beetje groggy van al die bochten, maar het was de moeite. Ik heb er flink gewandeld met m'n baasjes en even pauze genomen voor een fotoshoot!

Dinsdag gingen we met een grote gondel met heel veel mensen in, boven naar de berg, 1000 meter geklommen in 10 minuten! Een mooie wandeling op 2000 meter hoogte en lunchpauze op een mooi terras van een berghut. Vanaf woensdag waren er wat meer wolken en hebben we gewandeld en wat plaatsen bezocht in de valleien.
 
DogWalkTrail hondenvakantie ervaringen België 2007 zomer DogWalkTrail hondenvakantie ervaringen België 2007 zomer DogWalkTrail hondenvakantie ervaringen België 2007 zomer
 
DogWalkTrail hondenvakantie ervaringen België 2007 zomer DogWalkTrail hondenvakantie ervaringen België 2007 zomer DogWalkTrail hondenvakantie ervaringen België 2007 zomer
 
Wat word je daar moe van, van die gezonde berglucht! Ik was 's avonds stikkapot en kon 's morgens niet uit m'n bed! Ik heb lekker veel gezwommen in de niet zo koude meertjes en af en toe kwam ik een lekker geurtje tegen en kon het niet laten om me te parfumeren. De baasjes vonden dat echter niet leuk en stopten me telkens in zo'n beekje dat we dan toevallig tegenkwamen!

Zaterdag moesten we dan weer terug naar huis. Moe maar voldaan plofte ik in m'n mandje.
En deze week hebben de baasjes nog vakantie, zodat we veel samen zijn en vele leuke dingen doen.
Lang leve de vakantie, ik krijg er niet genoeg van!
16-08-2007, 16:08:51 Fientje de ondeugende Fox
 
Chalet hondenweekend Hoton 6-8 juni 2007
 
Het team Bianca, Pieter Jan en Marco hebben ons (weer) een heerlijk weekend bezorgd! Goed georganiseerd, met veel keuzes (vlottenbouwen, puzzeltocht). Dat wij zonder commentaar wat moesten wegslikken toen het zaterdagochtend stroomde van de regen en onweerde, werd al snel beloond met een lekker warm zonnetje dat tot het eind is gebleven!

Een grote groep (verdeeld over twee chalets) die niet uit elkaar viel in kleine groepjes door de goede sfeer met allemaal gemotiveerde en enthousiaste hondenliefhebbers.

Onze Tessa, de kleinste, jongste en dapperste……….heeft 24 uur geslapen toen we
thuis waren…….en ze droomt er nog van.

Els Poel-Hellinga
 
DogWalkTrail hondenvakantie ervaringen België 2007 zomer
Terug naar boven